skip to Main Content

Over Bouwbedrijf BBB

Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V. (Bouwbedrijf BBB) is een bouwbedrijf in Barneveld en heeft al 45 jaar praktische ervaring in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Wij zijn een betrouwbare en resultaatgerichte partij voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en schilderwerk.

Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf en leiden wij vakmensen op. Dat wil zeggen dat we leermeesters in dienst hebben die opgeleid zijn om de volgende generatie de kneepjes van het vak te leren.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

Al uw wensen met betrekking tot nieuwbouw, verbouw en renovatie kunnen wij voor u realiseren. Door middel van onze uitstekende dienstverlening en persoonlijk contact met de klant, weten wij voor iedere klant de beste en meest praktische oplossingen te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het moderniseren van prachtige woningen uit de jaren 30 waarbij we streven naar optimaal leefcomfort, zonder dat de klassieke stijlelementen verloren gaan.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Wij werken met vaste onderaannemers dat staat voor goede planning en garant voor kwaliteit.

Als middelgroot bouwbedrijf zijn wij groot genoeg voor complexe bouwprojecten en klein genoeg om de communicatielijnen kort te houden en in te spelen op uw wensen. Een keuken of badkamer renoveren of een uitbouw met kelder? Geen klus is voor ons te groot of te klein.

Advies op maat

Naast dat wij al uw bouw en verbouw wensen realiseren, kan ons bouwbedrijf u ook deskundig adviseren. Wij inventariseren graag al uw wensen en vertalen dit naar een advies op maat.

Volledig voorzien van een bouwtekening en compleet uitgewerkte offerte weten wij voor u de meest ideale oplossing uit te werken. Vervolgens kunnen wij het complete bouwtraject voor u overnemen.

Een zolder verbouwen tot een praktische leefruimte? Wij denken graag mee over de passende oplossing voor u.

Meer informatie over onze service?

Een verbouwing laat altijd het nodige stof op waaien, maar wij zorgen dat als het is neer gedwarreld alles netjes en verzorgd achterblijft. Van het eerste contact tot aan de bouwaanvraag, tot de volledige afwerking van het bouw, verbouw of renovatie project.

Voorop staat voor ons het leveren van kwaliteit en de persoonlijke aandacht richting onze klanten. Wij denken mee met de ideeën van onze klanten en vormen een plan dat aansluit bij de wensen van de klant en uitvoerbaar is voor onze vakmensen.

Indien u meer informatie wilt over ons bouwbedrijf of een offerte op maat wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.

Back To Top