Bouwbedrijf Amersfoort

0342 - 416 012Verbouw

Speelt u met de gedachten om uw huis, kantoor of ander verblijf te verbouwen en zoekt u een betrouwbare aannemer

Nieuwbouw

Voor een nieuwbouwproject bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmensen staat

Renovatie

Bij renovatie werkzaamheden is het essentieel om rekening te houden met vele factoren. De materialen die

Meer bouwbedrijven failliet

Het aantal bouwbedrijven dat failliet gaat is de afgelopen acht maanden met zo’n 45% gestegen in vergelijking met dezelfde periode in het voorgaande jaar.

Merkbaar in de gehele bouwsector

Niet alleen aannemers worden steeds vaker getroffen door een faillissement, maar ook bouwwinkels en andere specialisten, zoals schilders en loodgieters. Onder deze specialisten vielen 50% meer faillissementen dan in het voorgaande jaar. Totaal zijn in acht maanden tijd 1330 bedrijven omgevallen.

Afname aantal nieuwbouw huizen

Een reden van deze enorme toename is de afname in het aantal nieuw gebouwde huizen. Volgens het CBS daalde het aantal verstrekte bouwvergunningen naar een dieptepunt van nog geen 17.000 bouwvergunningen in zes maanden tijd. Dit aantal lag op het hoogte punt in de eerste helft van 2006 nog op zo’n 50.0000 verstrekte bouwvergunningen.

Verwacht record

Opvallend is dat de bouwsector gemiddeld gezien, harder wordt getroffen dan andere sectoren. Zo gingen er in de eerste acht maanden van dit jaar meer dan 8.000 bouwbedrijven failliet. Dit is ruim een kwart meer dan dezelfde periode een jaar eerder. De verwachting is dan ook dat dit aantal over het hele jaar gezien op een record uitkomt.

Bouwbedrijf BBB verre van failliet

Gelukkig is Bouwbedrijf BBB nog verre van een faillissement en kunt u er van op aan dat ons bouwbedrijf er alles aan doet om overeind te blijven. In de 30 jaar dat het bedrijf bestaat heeft het bedrijf een zeer stabiele basis gelegd voor een jarenlang bestaan.

OFFERTE

Naam:*
Aanhef:*
Bedrijfsnaam:
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
captcha© Copyright BouwbedrijfBBB All rights Reserved


Tags