Bouwbedrijf Amersfoort

0342 - 416 012Verbouw

Speelt u met de gedachten om uw huis, kantoor of ander verblijf te verbouwen en zoekt u een betrouwbare aannemer

Nieuwbouw

Voor een nieuwbouwproject bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmensen staat

Renovatie

Bij renovatie werkzaamheden is het essentieel om rekening te houden met vele factoren. De materialen die

Bouwbedrijf BBB

Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V. (Bouwbedrijf BBB) is gevestigd in Barneveld, een plaats gelegen tussen Amersfoort, Veenendaal, Ede en Apeldoorn.

Bouwbedrijf BBB meer dan 30 jaar succesvol

Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V. is al meer dan 30 jaar een succesvolle onderneming met veel praktische ervaring in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Wij kunnen voor bedrijven en particulieren al uw bouw, verbouw en renovatie wensen realiseren.

Kwaliteit, orde en rust

Een team van vijf ervaren vakmensen staat u tijdens het gehele bouwtraject terzijde. Doordat wij werken met een klein en hecht bouwteam is het mogelijk om eventueel tijdens het bouwproces aan uw extra wensen tegemoet te komen. Hierbij bewaken wij de kwaliteit en houden wij orde en rust.

Lid Bouw Garant

Bouw Garant is het grootste keurmerk in de bouw. Inmiddels zijn er 1.700 bouwbedrijven aangesloten. Alle Bouw Garant bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan de eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als lid van Bouw Garant is Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V. een betrouwbare partner en zijn wij op de hoogte van de Nederlandse wetten en regelgeving. Wij kunnen advies omzetten in realiteit.

Contact met Bouwbedrijf BBB

Heeft u plannen om te gaan bouwen of verbouwen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Amersfoort, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met Bouwbedrijf BBB!

OFFERTE

Naam:*
Aanhef:*
Bedrijfsnaam:
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
captcha© Copyright BouwbedrijfBBB All rights Reserved


Tags