Bouwbedrijf Amersfoort

0342 - 416 012



Verbouw

Speelt u met de gedachten om uw huis, kantoor of ander verblijf te verbouwen en zoekt u een betrouwbare aannemer

Nieuwbouw

Voor een nieuwbouwproject bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmensen staat

Renovatie

Bij renovatie werkzaamheden is het essentieel om rekening te houden met vele factoren. De materialen die

Afbouwbedrijf Amersfoort

Bouwbedrijf Bruinhorst & v.d. Broek B.V. is al vele jaren actief als afbouwbedrijf in Amersfoort en omgeving. Vanuit onze vestiging in Barneveld, biedt ons bouwbedrijf verschillende afbouwdiensten voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunt u terecht voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatie werkzaamheden.

Tegelzetten, stucen en schilderen

De kwaliteit van ons als afbouwbedrijf voldoet ongetwijfeld aan uw wensen. Voor diverse afbouwwerkzaamheden, hebben onze specialisten de kennis en ervaring in huis om de kwaliteit te bieden die u wenst. Zo voeren wij onder andere stucwerk, schilderwerk en tegelwerkzaamheden uit.

Alles in eigen beheer

Doordat wij alle afwerkklussen in Amersfoort volledig in eigen beheer uitvoeren, profiteren onze klanten van veel flexibiliteit en gemak. Bij ons staat kwaliteit, klantgerichtheid en vakmanschap altijd voorop, zodat u verzekerd bent van een zorgvuldige afwerking en een perfect eindresultaat. De communicatie met de klant is voor ons daarbij erg belangrijk. Alleen door helder en regelmatig te communiceren, weten wij precies wat u wilt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact op met ons afbouwbedrijf in Amersfoort en ontdek wat wij voor u kunnen realiseren. Zelfs voor volledige bouwklussen, inclusief zorgvuldige afweking bent u bij ons van harte welkom.

OFFERTE

Naam:*
Aanhef:*
Bedrijfsnaam:
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
captcha



© Copyright BouwbedrijfBBB All rights Reserved


Tags